Livrarea se face doar prin curier, cu FAN și GLS în aproximativ 24-48 de ore de la data expediției specificata în comanda, fara a fi taxată ulterior cu costuri pentru km suplimentari. 

Livrarea se face pe teritoriul României pentru orice localitate prin care trece un drum public iar în afara Tarii se face cu GLS cu obligativitatea achitării comenzii cu tot cu valoarea de transport înainte. 

În momentul în care vi se confirma comanda telefonic sau pe email veti primi un mail cu informatiile ce tin de statusul livrării unde puteți verifica după numărul de AWB în programul curierilor locația exactă a coletului în timp real. 

În cazul în care nu sunteți contactat de către curier va rog sa luați legătură cu consilierii noștri sau sa sunați direct la firma de curierat sa vedeți de ce nu a ajuns coletul la Dvs în timpul specificat. 

Menționăm faptul ca pot apărea întârzieri în livrare din diverse motive dar dorim sa rezolvam acest probleme care nu tin neaparat de noi și sa ne asiguram ca produsele dumneavoastra ajung în timp ultil la destinație. 

Recomandarea noastră este sa va faceți programarea la service doar după ce ati intrat în posesia coletului pentru a nu avea neplăceri cu întârzierea și cu pierderea programării deja făcute.

Curierul vine o singura data pe zi la noi și ridica coletele la ora 17:00 din magazinul nostru urmând sa fiți contactați ulterior de catre agentul livrator de pe zona dumneavoastra în vederea livrării.

Produsele care sunt agabaritice sau au o greutate ce depășesc specificatiile menționate de curier nu se vor expedia fara plata înainte a transportului cu tot cu asigurare de către client.

Deschiderea coletului la livrare nu este inclusă în plata livrării.

Noi verificam toate produsele care pleaca din magazin inainte de a fi ambalate, existand posibilitatea sa primiti unele cutii desigilate tocmai pentru ca vrem sa ne asiguram ca marfa ce pleaca spre dvs. este conforma.

Dvs. aveti obligatia sa verificati produsele imediat ce au fost ridicate de la curier iar in cazul in care constatati ca sunt nereguli ne puteti contacta atat telefonic cat si pe E-mail. Orice reclamatie ulterioara cu privire la starea coletului nu va fi luat in consideratie.

Pentru toate cazurile de avarie atunci cand ele exista se trateaza in baza unei proceduri ce trebuie semnalata intr-un raport si anuntata statia de destinatie si departamentul de Relatii cu Clientii al firmei de curierat. Toate neregulile ce tin de starea ambalajului, continutul lui, sau documentele atasate sunt consemnate intr-un proces verbal incheiat intre agentul livrator si destinatar doar in momentul livrarii ulterior nemaifiind valabila alta specificatie.

Acelasi lucru trebuie facut si pentru coletele ce au posibilitatea de deschidere colet, unde destinatarul are obligatia de a specifica orice neregula in ceea ce priveste ambalajul sau continutul lui si trebuie sa tina cont ca nu poate verifica tehnic sau proba produsele ci doar ca observe daca sunt cantitativ potrivit actului de expeditie si daca sunt in stare perfecta.

Returul produselor se face doar in urma unei solicitarii scrise (office@turacoauto.ro) sau telefonice (0770 417 610) urmand ca apoi noi sa va indrumam catre procedura de retur.

Piesele returnate nu trebuie sa fie montate, trebuie sa fie obligatoriu insotite de ambalajele lor originale in stare buna sau asa cum au fost expediate (sa nu fie rupt ambalajul, sa nu lipseasca eticheta de pe el, sa nu fie alt ambalaj) si sa nu fie deteriorate.

Daca returul produselor se va face pe motiv ca unul din consultantii nostri au gresit comanda, s-a trimis altceva, s-a identificat/echivalat gresit piesa atunci costul de retur va fi gratuit pentru client.

Daca returul se va face pentru oricare alt motiv, costul returului va fi suportat de catre client.

Returul produselor comandate la noi se va face in maxim 14 zile de la data primirii coletului.
Piesele sau accesoriile care prezinta urme de montaj sau sunt deterioarete nu se accepta retur.

In cazul in care produsul comandat de Dvs nu corespunde cu piesa de pe masina nu incercati sa o montati sau sa ii aduceti alte modificari pentru ca ulterior nu se mai poate primi retur.

In cazul in care dvs. trimiteti coletul catre noi aveti obligatia sa ambalati foarte bine piesele care trebuie sa fie insotite de ambalajul lor original dar in asa maniera in care sa nu se lipeasca nimic de acel ambalaj original si nici sa nu poata fi deteriorat de curier la intoarcere.

Nu puneti coletul cu valoarea de ramburs.

Dupa primirea coletului si verificarea lui noi va vom returna banii pentru produsul comandat in contul IBAN trimis de dumneavoastra pe adresa noastra de email office@turacoauto.ro sau pe numarul de Whatsapp 0770 417 610.

Produsele primite de catre dumneavoastra incomplete sau gresit trimise se vor inlocui in termen de 5 zile lucratoare fara taxe de transport in limita stocului disponibil in caz contrar se va aplica procedura de retur.

Piesele originale nu se pot returna mai ales daca au fost aduse pe comanda speciala de la fabrica.

Va multumim pentru intelegere si speram ca orice problema ati avea noi o putem rezolva si va putem fi aproape atunci cand aveti nevoie.

Cu respect,


Echipa TuracoAuto

România

  • Livrare prin curier, 25 RON
  • Ridicare din magazin, Livrare in 1-2 zile, Store Pickup type