Garantia pieselor este data de producator in functie de fiecare produs in parte. Garantia produselor este de 24 de luni, termen calculat de la data cumpararii, cu exceptia produselor a caror durata medie de utilizare este mai mica de 1 an, dupa cum urmeaza: 
Becuri: 3 luni;
Stergatoare: 6 luni;
Piesele componente si conexe ale suspensiei si directiei: 3 luni pentru utilizare taxi, scoala soferi, autovehicule cu destinatii specifice. 
Garantia se acorda in conformitate cu prevederile Legii 449/2003.
Produsele pentru care se cere piesa veche la schimb au o garantie de 12 luni.
Pentru Acumulatorii Auto garantia este de 24 de luni cu conditia ca in momentul montarii utilizatorul sa faca o verificarea a sistemului electric si sa noteze in certificatul de garantie primit, datele de incarcare si consum in termen de 3-5 zile de la data cumpararii. Ulterior utilizatorul are obligatia sa face aceasta verificare din 6 in 6 luni pentru a putea beneficiar de garantia data de producatorul acumulatorului. 
Sistemele de suspensie, discurile de frana, placutele de frana, amortizoarele, arcurile si flanele de amortizor se monteaza doar in pereche pentru a beneficia de garantia data de producator. 
Compresoarele de aer conditionat se monteaza impreuna cu filtru uscator si supapa de expansiune (acestea trebuie sa apara pe devizul de montaj si factura) pentru a beneficia de garantia data de producator.
Garantia este valabila pentru toate piesele care au fost montate intr-un service autorizat R.A.R. pentru tipul respectiv de masina si care au emis un Deviz de Montaj la data respectiva.
In cazul in care doriti sa se demareze procedura de retur pe caz de garantie trebuie sa aveti in vedere ca va sunt necesare urmatoarele acte:
- Devizul de montaj de la data montarii piesei respective pe masina;
- Autorizatia R.A.R. a service-ului care a montat piesa (copie fata si spate) pentru tipul respectiv de masina;
- Nota de constatare a defectiuni insotita de un test de diagnoza facut intr-un service autorizat R.A.R pentru tipul respectiv de masina.
- Piesa deteriorata fara urme de lovituri sau componente lipsa;
Procedura de garantie poate sa dureze intre 15 si 45 de zile in functie de furnizorul sau producatorul piesei.