TuracoAuto.ro este o companie care isi doreste sa ofere clientilor produsul de care au nevoie. Noi ne focalizam atentia in primul rand pe ceea ce isi doreste clientul si mai ales de ce are el nevoie. Beneficiul cel mai mare pe care-l oferim clientilor nostri este faptul ca noi identificam piesele conform seriei de sasiu, ulterior incercam sa aflam cat mai multe informatii despre problema clientului pentru a-l ajuta in achizitia produsului potrivit. Un alt beneficiu al clientului este faptul ca noi suntem dispusi sa-l ajutam in preluarea discutiei direct cu persoana care a identificat problema aparuta la masina pentru a eficientiza procesul de selectie si vanzare a produsului potrivit.

Consilierii nostrii sunt pregatiti din punct de vedere tehnic sa faca cea mai buna identificare a piesei conform seriei de sasiu si ulterior propunerea celor mai avantajoase repere in functie de dorintele si mentiunile clientului. Totodata venim in ajutorul clientilor si cu variantele de montaj acolo unde este cazul pentru a le usura munca si a le o oferi o garantie data de service-urile partenere.

TuracoAuto.ro cauta mereu sa aduca pe site cat mai multe produse din diverse categorii pentru a-si putea satisface clientii si a le oferi cat mai multe variante. 

Suntem mereu deschisi la discutii si primim cu drag sugestii din partea dumneavoastra. Daca considerati ca nu gasiti un produs pe site si il doriti noi va putem ajuta sa-l cautam la furnizorii externi si sa-l aduce in cazul in care aceste este disponibil.

Comercializam atat piese de origine cat si piese aftermarket pentru care se ofera garantie daca acestea sunt montate conform datelor specificate in certificatul de garantie. 

Asa cum am mentionat mai sus noi venim in ajutorul clientilor cu o consiliere atat pe parte de achizitie cat si pe partea de montaj. Pregatirea consilierilor nostri este foarte importanta si dorim sa impartasim cu toti clientii magazinului nostru informatiile si detaliile atat de necesare atunci cand vine vorba de achizitia pieselor si accesoriilor.

Consultantii nostrii va stau la dispozitie in intervalul orar L-V: 09.00 - 18.00