TuracoAuto.ro este o companie care isi doreste sa ofere clientilor produsul de care au nevoie. Noi ne focalizam atentia in primul rand pe ceea ce isi doreste clientul si mai ales de ce are el nevoie. In primul rand incercam sa aflam care este nevoie lui, de ce isi doreste sa achizitioneze produsul nostru, pentru ce vrea sa-l foloseasca, unde vrea sa-l conteze si mai ales cine a facut identificarea piesei.

Incercam sa gasim cat mai multe variante pentru a-i oferi clientului posibilitatea sa aleaga si il ajutam in acest sens cu o consiliere pe parte de achzitie cat si pe parte de montaj.

TuracoAuto.ro cauta mereu sa aduca pe site cat mai multe produse din diverse categorii pentru a-si putea satisface clientii si a le oferi cat mai multe variante. 

Suntem mereu deschisi la discutii si primim cu drag sugestii din partea dumneavoastra. Daca considerati ca nu gasiti un produs pe site si il doriti noi va putem ajuta sa-l cautam la furnizorii externi si sa-l aduce in cazul in care aceste este disponibil.

Comercializam atat piese de origine cat si piese aftermarket pentru care se ofera garantie daca acestea sunt montate conform datelor specificate in certificatul de garantie. 

Un alt aspect ar fi de mentionat faptul ca noi venim in ajutorul clientilor cu o consiliere atat pe parte de achizitie cat si pe partea de montaj. Pregatirea consilierilor nostri este foarte importanta si dorim sa impartasim cu toti clientii magazinului nostru informatiile si detaliile atat de necesare atunci cand vine vorba de achizitia pieselor si accesoriilor.

Consultantii nostrii va stau la dispozitie in intervalul orar L-V: 09.00 - 18.00